Vahingon sattuessa

Vahingon sattuessa voit ottaa suoraan yhteyttä meihin. Hoidamme kaikki vahinkoon liittyvät asiat puolestasi, sinun täytyy ainoastaan tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi sattuneesta vahingosta. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään myös vahinkoilmoituksen täyttämisessä.

Lataa vahinkoilmoituslomake

Näin toimit vahingon sattuessa

  • muista rauhallisuus. Vahinkoja sattuu ja rauhallisella, määrätietoisella toiminnalla vahingon selvittely onnistuu parhaiten.
  • kun vastapuoli on syyllinen, huolehdi siitä, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä. Jos mahdollista, vahinkoilmoitus kannattaa tehdä jo heti vahinkopaikalla. Pyydä kopio vahinkoilmoituksesta tai merkitse muistiin vastapuolen kuljettajan ja auton tiedot, vakuutusyhtiö sekä mahdollisten todistajien yhteystiedot.
  • jos olet itse vahingon aiheuttaja, tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi. Monissa vakuutusyhtiössä vahinkoilmoituksen tekeminen onnistuu puhelimitse soittamalla tai täyttämällä lomake vakuutusyhtiön verkkosivuilla. Voit myös täyttää vahinkoilmoituksen korjaamollamme samalla kun tuot autosi korjattavaksi.
  • vähänkin epäselvässä tai kiistanalaisessa vahingossa pyydä poliisi paikalle.
  • Varkaus- tai ilkivaltavahingoissa tee ensimmäiseksi rikosilmoitus poliisille. Tee myös vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi. Lähetä rikosilmoituksen kopio vahinkoilmoituksen liitteeksi.
  • ota yhteyttä autokorjaamoon ja sovi korjausaika. Tarkastamme auton vahingot ja teemme kustannuslaskelman, jonka lähetämme vakuutusyhtiölle hyväksyttäväksi. Autoa ei tarvitse erikseen käyttää vahinkotarkastajan luona, jollet välttämättä halua.
  • korjauksen ajaksi on mahdollista vuokrata sijaisauto. Tarkista sijaisautosivultamme, voisiko vakuutusyhtiö korvata osan vuokrakustannuksista. Meillä on omia sijaisautoja yleisimmissä kokoluokissa.

Autohuolto Lahtinen on nyt osa Awux-autovahinkopalvelua.

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

 

 
 

Yhteystiedot

pikkulogo.png

Fonseenintie 6
00370 Helsinki
(käytä reittihakupalvelussa Fonseenintie 6, Espoo)

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

info@autohuoltolahtinen.fi
Facebook-sivut

Avoinna arkisin klo 8.00–17.00.

Asiakasrekisteriseloste
Kameravalvonnan rekisteriseloste