KAIKKI PALVELUT AUTOLLESI

Autohuolto T. Lahtinen on kolarikorjaamo, autokorjaamo, huoltamo ja automaalaamo, kaikki tämä saman katon alla.

Meiltä saat asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista palvelua, korkeaa työnlaatua, kilpailukykyistä hinnoittelua unohtamatta.

Meillä auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta ja nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttämällä. Noudatamme tehtaiden huolto-ohjeita, jotta autosi takuu pysyisi voimassa. Autokorjaamollamme on monipuoliset valmiudet kaikkien nykytekniikalla varustettujen autojen huoltamiseksi, korjaamiseksi ja maalaamiseksi –

olipa tarpeen sitten määräaikaishuolto tai vaativampi kolarikorjaus, me toteutamme ja takaamme laadukkaan lopputuloksen.

HUOLTOPALVELUT

HUOLTOPALVELUT

Autohuolto T. Lahtinen on monimerkkikorjaamo, huollamme ja korjaamme kaikki autot merkistä ja mallista riippumatta sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

MAALAAMO

MAALAAMO

Tavoitteenamme on olla yksi pääkaupunkiseudun parhaista automaalaamoista. Laadukkaan maalausjälkemme ovat huomanneet monet merkkiliikkeet, joille teemme erilaisia maalauksia alihankintana.

VAHINKOTARKASTUS

VAHINKOTARKASTUS

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahingontarkastaja. Vahingon sattuessa voit ottaa suoraan yhteyttä meihin. Hoidamme kaikki vahinkoon liittyvät asiat puolestasi.

SIJAUSAUTO

SIJAISAUTO

Meiltä voit vuokrata edullisesti sijaisauton korjauksen tai huollon ajaksi. Sijaisautomme ovat uudehkoja henkilöautoja yleisimmissä kokoluokissa. Varaa sijaisautosi samalla kun varaat korjauksen.

KORIKORJAUS

KORIKORJAUS

Menikö peltiä ryttyyn?

Me korjaamme ammattitaidolla autosi kaikki pelti, varkaus- ja ilkivaltavahingot, merkistä ja mallista riippumatta.

TULILASIKORJAUS

TUULILASIT

Korjaamme tuulilasin kiveniskemät ja vaihdamme rikkoutuneet tuulilasit uusiin.