Automaalaamo Pitäjänmäki – asiantunteva palvelu

Palveleva automaalaamo Espoon ja Helsingin rajalla on tietysti Autohuolto T. Lahtinen. Tavoitteenamme ei ole olla enempää eikä vähempää kuin yksi pääkaupunkiseudun parhaista automaalaamoista. Koska haluamme tarjota asiakkaillemme kattavaa ja kaikki korjaamotarpeet täyttävää palvelua, kuuluu myös muovikorjausten tekeminen palveluihimme. Pystymme siis korjaamaan halkeilleet puskurit ja muut osat esimerkiksi kolarin jäljiltä ja sen jälkeen ehostamaan paikat täsmälleen saman sävyisellä maalilla niin, ettei tekemäämme korjausta erota alkuperäisen maalipinnan alta.

Pidämme korkeana laatuna sitä, että sävytykset osuvat kohdalleen, maalausjälki on virheetöntä ja sovitut toimitusajat pitävät haastavampienkin maalausprojektien kanssa, oli kyse sitten paikka- tai ylimaalauksesta. Laadukkaan maalausjälkemme ovat huomanneet myös monet paikalliset merkkiliikkeet, joille teemme erilaisia maalauksia alihankinnan merkeissä.

Automaalaus 2 vuoden takuulla

Automaalaus kannattaa aina jättää kokeneen ammattilaisen toimeksi, sillä tasaisen ja tasasävyisen maalipinnan aikaansaaminen vaatii tekijältään asianmukaisia välineitä ja perustavanlaatuista tietotaitoa autojen maalauksesta. Kun tuot autosi meille, tiedät saavasi parasta mahdollista palvelua.

Meillä on toimipisteellämme käytössä kaksi nykyaikaista maalauskammiota tarpeellisine välineineen sekä tehokas pölynpoistojärjestelmä. Käytämme maalauksissa vain ympäristöystävällisiä ja hyväksi todettuja Geenline Spies Hecker -automaalituotteita. Tekemillemme maalaustöille myönnämme kahden vuoden takuun.

Automaalaamo Espoo & Helsinkin | Tilaa automaalaus 2 vuoden takuulla

Auton maalaustyöt luotettavasti

Toteutamme auton maalaustyöt yli 20 vuoden kokemuksella kaikille eri merkeille ja malleille, sekä uudemmille että vanhemmille autoille. Meille on helppo tulla sekä Espoon että Helsingin suunnasta, sillä sijaitsemme aivan siinä rajalla, helppojen kulkuyhteyksien päässä.

Olipa tarpeen minkälainen maalaus tahansa – puskurin, lommon, naarmujen maalaus tai kolarivaurioiden ehostus – voit aina kääntyä puoleemme turvallisin mielin ja hyödyntää ammattitaitoamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää automaalaamopalveluistamme tai poikkea käymään autokorjaamollamme . Meiltä saat samalla myös kaikki muut tarvitsemasi huolto- ja korjaamopalvelut asiakaslähtöisesti.

Autohuolto Lahtinen on nyt osa Awux-autovahinkopalvelua.

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

 

 
 

Yhteystiedot

pikkulogo.png

Fonseenintie 6
00370 Helsinki
(käytä reittihakupalvelussa Fonseenintie 6, Espoo)

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

info@autohuoltolahtinen.fi
Facebook-sivut

Avoinna arkisin klo 8.00–17.00.

Asiakasrekisteriseloste
Kameravalvonnan rekisteriseloste