Kolarikorjaamo raudanlujalla asiantuntemuksella 

Tapahtuiko peräänajo? Menikö peltiä ryttyyn parkkipaikalla? Älä huoli, Autohuolto T. Lahtinen on palveleva kolarikorjaamo Espoon ja Helsingin rajalla, hyvien yhteyksien päässä kummastakin kaupungista. Me korjaamme ammattitaidolla kaikenlaiset pelti-, varkaus- ja ilkivaltavahingot autostasi, merkistä ja mallista riippumatta.

Koska haluamme tarjota parasta mahdollista korjauspalvelua, käytämme kolarikorjauksissa vain autoosi kuuluvia alkuperäisvaraosia. Asianmukaisesti varustellusta korjaamostamme löytyvät kaikki nykyaikaisen koritekniikan vaatimat korinkorjauslaitteet ja työkalut, lisäksi työntekijöillämme on vankka kokemus korikorjausten toteuttamisesta vuosien ajalta. Nämä asiat yhdessä varmistavat sen, että autosi turvallisuus ja jälleenmyyntiarvo pysyvät kunnossa myös korikorjauksen jälkeen.

Korikorjaamo asiakaslähtöisellä palvelulla

Me olemme asiakaslähtöinen ja henkilökohtaista palvelua tarjoava täyden palvelun korikorjaamo, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että autamme sinua mielellämme kaikissa vahinkoilmoitukseen liittyvissä asioissa – auton vahinkotarkastus käy meillä nopeasti ja tehokkaasti, ilman ylimääräistä odottelua.

Sillä aikaa kun autosi on korjattavana korikorjaamossamme, saat meiltä käyttöösi sijaisauton edulliseen hintaan. Muistathan, että vastapuolen aiheuttamissa liikennevahingoissa voi vakuutusyhtiö olla sijaisautosi maksaja. Näin voit hoitaa arkisia kulkemisiasi ja työmatkojasi keskeytyksettä, kuten aina ennenkin. Sillä välin me työskentelemme herkeämättä oman autosi kimpussa saadaksemme sen kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Kolarikorjaamo Helsinki & Espoo | Auton korikorjaus luotettavasti Pitäjänmäen korikorjaamostamme

Auton korikorjaus tarpeesi mukaan

Auton korikorjaus tapahtuu toimestamme niin nopeasti ja kustannustehokkaasti kuin mahdollista. Kun tuot kolaroidun tai muuten vaurioituneen autosi meille, tiedät saavasi ripeää, luotettavaa ja läpinäkyvää palvelua yhdeltä pääkaupunkiseudun parhaalta alan ammattilaiselta.

Sijaintimme Helsingin ja Espoon rajalla tekee mahdolliseksi sen, että korjauspalveluitamme on helppoa ja vaivatonta käyttää kummankin kaupungin puolelta. Palvelemme mielellämme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä monipuolisesti kaikissa autokorjaustarpeissa, olipa kyse sitten korikorjauksesta tai jostakin rutiininomaisesta huoltotoimenpiteestä – meille mikään ei ole liian pientä tai liian hankalaa.

Autohuolto T. Lahtinen on kolarikorjaamo, autokorjaamo, huoltamo ja automaalaamo, kaikki tämä saman katon alla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Autohuolto Lahtinen on nyt osa Awux-autovahinkopalvelua.

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

 

 
 

Yhteystiedot

pikkulogo.png

Fonseenintie 6
00370 Helsinki
(käytä reittihakupalvelussa Fonseenintie 6, Espoo)

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

info@autohuoltolahtinen.fi
Facebook-sivut

Avoinna arkisin klo 8.00–17.00.

Asiakasrekisteriseloste
Kameravalvonnan rekisteriseloste