Autohuolto T. Lahtinen huoltaa, korjaa ja maalaa

Autohuolto T. Lahtisen autokorjaamo huoltaa, korjaa ja maalaa kaiken merkkiset henkilö- ja pakettiautot. Monimerkkikorjaamomme ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina ratkaisemaan kaikki autoasi koskevat ongelmat.

Tervetuloa!

Autohuolto Helsinki & Espoo | Tilaa auton huolto meiltä, myös mopoauton korjaus onnistuu

Autohuolto T. Lahtinen – toimipaikkana Pitäjänmäki

Kun tarpeen on autohuolto tai korikorjaus Espoon ja Helsingin alueella, ota suunnaksesi ammattitaidolla palveleva Autohuolto T. Lahtinen. Korjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä, Vermon raviradan ja Leppävaaran läheisyydessä. Hyvä sijaintimme Mäkkylän juna-aseman vieressä auttaa palvelemaan sekä Espoon että Helsingin suunnasta tulevia asiakkaita. Huoltokorjaamomme on monimerkkikorjaamo, jossa hoituu kaikki huollot ja korjaukset kuten esim. autosähkötyöt. Autokorjaamomme palvelee autovahingon tai kolarin sattuessa ja maalaamomme hoitaa puskurin, lommojen ja naarmujen maalaukset. Kaikki nämä huollot ja korjaukset yli 20 vuoden kokemuksella auton merkistä ja mallista riippumatta.

Jos tarvitset autohuollon ajaksi sijaisautoa esimerkiksi päivittäisten työmatkojen kulkemiseen ja muiden asioiden hoitamiseen, saat meiltä sellaisen käyttöösi edullisesti siksi aikaa kun laitamme oman autosi kuntoon mahdollisimman ripeästi, pääsääntöisesti yhdellä käynnillä.

Meiltä saat asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista palvelua, korkeaa työnlaatua ja kilpailukykyistä hinnoittelua tietenkään unohtamatta.

Auton huolto asiantuntemuksella ja asiakaslähtöisesti

Meillä auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta sekä nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttämällä. Noudatamme tehtaiden omia huolto-ohjeita, jotta autosi takuu pysyisi voimassa. Autokorjaamollamme on monipuoliset valmiudet kaikkien nykytekniikalla varustettujen autojen huoltamiseksi, korjaamiseksi ja maalaamiseksi – olipa tarpeen sitten määräaikaishuolto tai vaativampi kolarikorjaus, me pystymme toteuttamaan sen ja takaamaan laadukkaan lopputuloksen.

Toteutamme asiakaslähtöistä autohuoltoa myös siten, että pyrimme tekemään työt mahdollisimman edullisesti. Kartoitamme aina kustannustehokkaimmat vaihtoehdot ja pyrimme näin pienentämään loppulaskun määrää. Meillä et koskaan maksa ylimääräisestä työstä tai turhasta palvelusta.

Mopoauto – huolto ja korjaus

Henkilö- ja pakettiautojen ohella myös mopoauton huolto kuuluu palveluihimme. Huollamme ja korjaamme Ligier-merkkisiä mopoautoja. Olemme palveleva mopoautokorjaamo Espoon ja Helsingin seudulla. Kun mopoauton korjaus tulee ajankohtaiseksi, voit kääntyä turvallisin mielin meidän puoleemme.

Autohuolto T. Lahtinen on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan jo vuodesta 1991 alkaen – liity rohkeasti mukaan joukkoon ja ota suunnaksesi autokorjaamomme Pitäjänmäessä, aivan Espoon ja Helsingin rajalla.

 

Autohuolto Lahtinen on nyt osa Awux-autovahinkopalvelua.

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

 

 
 

Yhteystiedot

pikkulogo.png

Fonseenintie 6
00370 Helsinki
(käytä reittihakupalvelussa Fonseenintie 6, Espoo)

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

info(at)autohuoltolahtinen.fi
Facebook-sivut

Avoinna arkisin klo 8.00–17.00.

Asiakasrekisteriseloste
Kameravalvonnan rekisteriseloste