Autopeltikorjaamo hyvien kulkuyhteyksien varrella

Täyden palvelun autopeltikorjaamo Espoon ja Helsingin rajalla on tietysti Autohuolto T. Lahtinen. Teemme autopeltitöitä kaikille automerkeille ja -malleille yli 20 vuoden kokemuksella. Olipa tarpeen sitten lommon oikaisu tai puskurin korjaaminen, meiltä löytyy ammattitaitoa ja välineet sekä pienempiin että isompiin korjauksiin.

Meille on tärkeää tarjota asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista palvelua. Jos esimerkiksi tarvitset sijaisautoa käyttöösi siksi aikaa kun korjaamme oman autosi pellit kuntoon, saat sellaisen meiltä edulliseen hintaan. Sillä välin ammattilaisemme paiskivat töitä autosi kimpussa ja pistävät sen uudenveroiseen kuntoon mahdollisimman ripeästi ja kustannustehokkaasti.

Peltikorjaamo asianmukaisella takuulla

Olemme nopea ja joustavasti toimiva peltikorjaamo, laadusta kuitenkin tinkimättä – päinvastoin, meille on kunnia-asiana hoitaa korjaustyöt mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi maalaustöille annamme aina kahden vuoden takuun.

Meiltä löytyykin saman katon alta kaikki vaadittavat välineet, joita peltikorjauksiin tarvitaan. Oikaisemme ja hiomme lommot sekä naarmut pois ja maalaamme pinnan tarkasti alkuperäissävyiseksi maalaamossamme. Hoidamme työt niin hyvin, että autosi jälleenmyyntiarvo ei koe kolahduksia vaan säilyy ennallaan – tai parhaassa tapauksessa jopa paranee – käsittelymme jälkeen.

Auton peltityöt alan ammattilaisilta

Jätä auton peltityöt suosiolla paikallisesti palvelevalle ammattilaiselle, niin voit luottaa turvallisin mielin lopputuloksen korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Autohuolto T. Lahtisen palveluiden käyttö on järkevää myös taloudellisesti, sillä kustannustehokkaasti toimiminen ja edullisimman vaihtoehdon kartoittaminen kuuluu olennaisena osana toimintamalliamme.

Kun autosi pellit kaipaavat laittoa, ota yhteyttä meihin tai poikkea käymään toimipisteellämme Helsingin Pitäjänmäessä, heti Leppävaaran vieressä. Olemme monipuolisesti palveleva autohuolto, autokorjaamo ja autopeltikorjaamo sekä -maalaamo, josta saat autollesi taatusti kaiken mitä tarvitset.

Autohuolto Lahtinen on nyt osa Awux-autovahinkopalvelua.

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

 

 
 

Yhteystiedot

pikkulogo.png

Fonseenintie 6
00370 Helsinki
(käytä reittihakupalvelussa Fonseenintie 6, Espoo)

Uudet puhelinnumerot:
Huolto 030 636 4050
Korikorjaamo 030 636 4060

info@autohuoltolahtinen.fi
Facebook-sivut

Avoinna arkisin klo 8.00–17.00.

Asiakasrekisteriseloste
Kameravalvonnan rekisteriseloste